Megtérülő befektetést keresel a jövőbe?

Van egy tippünk!

Ha vállalkozó vagy, pénzt akarsz keresni. Keresed a lehetőségeket, a jó megtérülést. De mire is költünk a legtöbbet mi, vásárlók? Könnyen rávághatod: „kenyérre, gyógyszerre, szórakozásra”. Mi maradt ki? Hát a jövő! De nem a miénk, mert arra sokszor sajnáljuk a pénzt, hanem gyermekeinké! Mi vagyunk a Kis Zseni Iskola, a jövő egyik úttörő képzését adó, Magyarországon újonnan megjelent oktatási hálózat. Franchise-partnereket keresünk, hogy egész Magyarország ifjúságához elvigyük egy otthonosabb jövő lehetőségét! Ismerj meg bennünket, és nyiss Te is egy Kis Zseni Iskolát!

Mivel foglalkozik a Kis Zseni Iskola?

Mentális aritmetikával. Bonyolultnak hangzik, igaz? Pedig nagyon egyszerű! Egy kelet-ázsiai alapokon nyugvó módszerről van szó, amely a kisdiákoknál kreatív feladatokon keresztül segíti összehangolni a jobb és bal agyfélteke működését. A lényeg, hogy a 4-12 éves korú gyermekeket abakuszon, egy manuális számológépen tanítjuk meg játékos formában számolni, fejlesztve a belső vizuális, mentális problémamegoldást, a koncentrációt, a memóriát, a kreativitást, egyszóval a boldogulás agyi alapjait. Felmérések szerint a módszer alapján tanuló diákok átlagosan 7,11 ponttal eredményesebbek az IQ teszteken. És mindez nem kísérletezgetés, a mentális aritmetika már a világ több mint 50 országában bizonyította, hogy igen hasznos segítség a kicsik fejlesztésében. És most eljöttünk Magyarországra is!

Hogyan működik a Kis Zseni Iskola?

Profi oktatói gárdával, kiscsoportos foglalkozás-sorozat keretében fejlesztjük a kicsiket, ez kétszer tíz hónapig tart. A képzés havidíjas, és egy felmérő után lehet jelentkezni rá. A hétvégi fejlesztő iskolában 3×45 perces interaktív órákon játékos formában csiszolják a gyerekek a nyelvi, vizuális, logikai és motorikus készségeiket. A házi feladatot online applikációban végzik el, ahol versenyezni is tudnak. A matematikai fejlesztésre építő Kis Zseni Iskola – külföldi tapasztalatszerzésünk után – Magyarországon először februárban, Szegeden nyitotta meg kapuit. Annak ellenére, hogy idehaza ismeretlen módszerről van szó, iskolánk híre gyorsan terjedt a városban, és számos csoportot tudtunk indítani már az első szemeszterben is. Eddigi tapasztalataink és visszajelzéseink alapján a kisdiákok imádják a foglalkozásokat, felszabadultan élvezik a sikereiket, a szülők pedig azért szeretnek bennünket, mert a kézzelfogható eredményekben maguk is látják gyermekük fejlődését!

Hogyan nyithatsz Te is Kis Zseni Iskolát?

Természetesen előbb meg kell ismerkednünk, és meg kell ismerd az üzlet valamennyi részletét, de annyit mondhatunk, ez a befektetés nem igényel hatalmas összegeket, nem lesznek bonyolult feladataid, és sok segítséget is kapsz tőlünk. Elöljáróban annyit, hogy franchise jogot kínálunk. Ez azt jelenti, hogy egyösszegű befektetéssel megvásárolod tőlünk az iskolanyitás és a márkafelhasználás jogát. A díj területtől és lakosságszámtól függ, vagyis attól, hol szeretnél új intézményt nyitni.

Együttműködésünknek kétféle formája lehet, ezeket szabadon kombinálhatod is, ha több helyen szeretnél Kis Zseni Iskolát nyitni.

  • Egyösszegű franchise jog vásárlás – ekkor a szükséges befektetések után partneri viszonyban működünk, de önálló vállalkozásként viszed az intézményt
  • Részletfizetéses franchise jog vásárlás – ebben az esetben annyi a különbség, hogy lehetőséget kapsz a részletfizetésre, ilyenkor a díj teljes összege valamivel magasabb

Neked vállalkozóként, ha megvásárolod a franchise jogot, a helyszínt kell biztosítanod, vagyis megtalálnod és kialakítanod azokat a tantermeket, ahol a képzés folyhat, biztosítani a zavartalan üzemeltetést, illetve a Te feladatod a lokális marketingtevékenység működtetése is.

Mindebben sok segítséget adunk, akármilyen formában is alakuljon ki köztünk az együttműködés, mert hosszú távon, csapatban akarunk dolgozni új partnereinkkel. Velük nem egymással versenyző iskolákat, hanem szövetségi rendszert, hálózatot építünk.

Miért jó üzlet Kis Zseni Iskolát nyitni?

Gyermekeink boldogulásába fektetsz! Ez mindannyiunknak fontos. A Kis Zseni Iskola egy olyan új irányt képvisel, amely még nem volt Magyarországon, azaz ebben a körben nincs konkurencia. Ez a vállalkozásod, ha pénzt és munkát is befektetsz, kevesebb mint 1 év alatt megtérülhet, így ha korlátozottak a pénzügyi lehetőségeid, a hálózatunkhoz való csatlakozás kifejezetten vonzó lehet számodra. Nagyon sok mindent készen kapsz majd, ami egy vállalkozás beindításánál szintén fontos szempont, emellett egy támogató csapat része lehetsz, és folyamatosan fejlesztheted iskolád, vagy éppen újakat is nyithatsz.

Mi azért választottuk a hálózatépítést és keresünk partnereket, mert hisszük, a gyerekek megérdemlik, hogy az egész országban mielőbb élni tudjanak az iskolánk nyújtotta lehetőségekkel!

Ha kedvet kaptál megnyitni saját Kis Zseni Iskolád,

nem kell mást tenned, mint kitöltened az alábbi űrlapot, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Személyesen fogunk tájékoztatni a befektetés minden részletéről, tapasztalatainkról, és ha megkötöttük a megállapodást, kezdődhet is a közös munka!