Kis Zsenik kalamajkában!

Nyári tábor!

Szeretnéd, ha gyeremeked könnyedén élné meg a nyári szünet után az iskolapadban töltött hosszú órákat? Akkor a Kis Zseni táborban a helye, ahol játékos módon szoktatjuk vissza a mindennapi rutinba. Mert szerintünk az iskolakezdés is lehet örömteli!

Gyerekeknek, akik megváltoztatják a világot

A Kis Zseni Iskola egy bevált nemzetközi módszer a gyermek mentális és kognitív képességeinek fejlesztésére. A program alapját a számok és a japán fa számológép, azaz a szorobán képezi. Ezzel a módszerrel sok képesség fejlődik, mint pl.: a figyelem, fotografikus memória, logika, koncentráció, vizualizáció, intelligencia. Az országban már több, mint 20 helyen!

Tábor helye: Kis Zseni Iskola, 4014 Debrecen, Mezőgazdász utca 60.

Telefonszám: 06-30-853-4074

E-mail cím: kiszsenidebrecen@gmail.com

Javasolt korosztály: 6-12 éves korig

Számolás másképpen. Ismerd meg az abakuszt, utazz velünk egy olyan játékos világba, ahol életre keltheted a számokat! Vegyél részt egy izgalmas kalandban, szerezz élményeket és barátokat!

Táborunkban ízelítőt kaphat módszerünkről minden leendő és érdeklődő Kis Zseni, a már iskolánkba járó tanulóink közreműködésével. 

Várjuk a leendő első osztályos gyermekeket, hogy segíthessük elindulásukat a számok logikus világának megismerésével, továbbá várunk minden kíváncsi iskolást 12 éves korig. 

——————————————————————————————————

Pár szó a Kis Zseniről:

  Mi egy innovatív Iskola vagyunk, mely az ősi számológép használatán alapszik. Eszközünk az abakusz. A számokat most láthatjuk, megérinthetjük és irányíthatjuk. Minden szám érzékelhetővé válik.

 

Jelentkezés

Nyári tábor Debrecen

Please wait...