Megtérülő befektetést keresel a jövőbe?

Van egy tippünk!

Ha vállalkozó vagy, pénzt akarsz keresni. Keresed a lehetőségeket, a jó megtérülést. De mire is költünk a legtöbbet mi, vásárlók? Könnyen rávághatod: „kenyérre, gyógyszerre, szórakozásra”. Mi maradt ki? Hát a jövő! De nem a miénk, mert arra sokszor sajnáljuk a pénzt, hanem gyermekeinké! Mi vagyunk a Kis Zseni Iskola, a jövő egyik úttörő képzését adó, Magyarországon újonnan megjelent oktatási hálózat. Franchise-partnereket keresünk, hogy egész Magyarország ifjúságához elvigyük egy otthonosabb jövő lehetőségét! Ismerj meg bennünket, és nyiss Te is egy Kis Zseni Iskolát!

Mivel foglalkozik a Kis Zseni Iskola?

Mentális aritmetikával. Bonyolultnak hangzik, igaz? Pedig nagyon egyszerű! Egy kelet-ázsiai alapokon nyugvó módszerről van szó, amely a kisdiákoknál kreatív feladatokon keresztül segíti összehangolni a jobb és bal agyfélteke működését. A lényeg, hogy a 4-12 éves korú gyermekeket abakuszon, egy manuális számológépen tanítjuk meg játékos formában számolni, fejlesztve a belső vizuális, mentális problémamegoldást, a koncentrációt, a memóriát, a kreativitást, egyszóval a boldogulás agyi alapjait. Felmérések szerint a módszer alapján tanuló diákok átlagosan 7,11 ponttal eredményesebbek az IQ teszteken. És mindez nem kísérletezgetés, a mentális aritmetika már a világ több mint 50 országában bizonyította, hogy igen hasznos segítség a kicsik fejlesztésében. És most eljöttünk Magyarországra is!

Hogyan működik a Kis Zseni Iskola?

Profi oktatói gárdával, kiscsoportos foglalkozás-sorozat keretében fejlesztjük a kicsiket, ez kétszer tíz hónapig tart. A képzés havidíjas, és egy felmérő után lehet jelentkezni rá. Tanfolyamainkon heti egyszer 2 órás interaktív foglalkozásokon játékos formában csiszolják a gyerekek a nyelvi, vizuális, logikai és motorikus készségeiket. A házi feladatot online applikációban végzik el, ahol versenyezni is tudnak. A matematikai fejlesztésre építő Kis Zseni Iskola – külföldi tapasztalatszerzésünk után – Magyarországon először 2018 februárjában, Szegeden nyitotta meg kapuit. Annak ellenére, hogy idehaza ismeretlen módszerről volt szó, iskolánk híre gyorsan terjedt a városban, és számos csoportot tudtunk indítani már az első szemeszterben is. Azóta már közel 50 helyszínen várjuk ország szerte a gyermekeket. Eddigi tapasztalataink és visszajelzéseink alapjá